Καλάθι

(Το καλάθι σας είναι άδειο.)

 

1. Γενικοί όροι χρήσης

Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας και υπηρεσιών της συγκεκριμένης ιστοσελίδας www.zacharoplasteio.gr από τον επισκέπτη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παραπάνω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα μας. Συνεπώς, ο επισκέπτης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών της και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου μας, άλλως τεκμαίρεται ότι έχει λάβει γνώση αυτών και τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα. Ο επισκέπτης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων της www.zacharoplasteio.gr για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της ιστοσελίδας ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη αποδοχή των όρων αυτών.

2. Πνευματικά Δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά) κειμένων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, βίντεο, σκίτσων, παρεχομένων υπηρεσιών, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της ιστοσελίδας του Ζαχαροπλαστείου «Τρούλλος» και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Λογότυπα, επωνυμία, εμπορικά σήματα που περιλαμβάνονται στο δικτυακό τόπο ανήκουν στην ιστοσελίδα αυτή ή/και στα πρόσωπα που μνημονεύονται ως κύριοι των σχετικών δικαιωμάτων στο δικτυακό τόπο και προστατεύονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για τη βιομηχανική και πνευματική ιδιοκτησία.

3. Άδεια χρήσης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη του.

4. Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η ιστοσελίδα αυτή είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του ζαχαροπλαστείου «ΤΡΟΥΛΛΟΣ» και ο ιδιοκτήτης του δηλώνει ότι τα όποια προσωπικά σας δεδομένα έχει στη διάθεσή του, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση και επικοινωνία μαζί σας και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό, ούτε και πρόκειται να δοθούν σε τρίτους.

5. Μεταβατικές Διατάξεις

α) Το κατάστημα «ΤΡΟΥΛΛΟΣ» δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα μας www.zacharoplasteio.gr τόσον όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία όσο και των περιεχομένων από το ηλεκτρονικό κατάστημα των υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.
β) Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης του περιεχομένου ή των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου, καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε κριθεί αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με την απλή ανακοίνωση τους μέσω του δικτυακού τόπου. Οι παρόντες όροι διέπονται και ερμηνεύονται από το ελληνικό δίκαιο, αρμόδια δε για την επίλυση κάθε διαφοράς είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.


Ειδικότεροι όροι Πώλησης

1) Παραγγελίες
Τα προϊόντα που θα παραγγείλετε φτιάχνονται με αγνά υλικά και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Για τον λόγο αυτό και για την έγκαιρη εξυπηρέτηση σας απαιτείται τηλεφωνική παραγγελία και επιβεβαίωση της, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. η στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την παράδοση των προϊόντων.
Για παραγγελίες που θα γίνουν τελευταία στιγμή, το κατάστημα επιφυλάσσεται ως προς τον χρόνο παράδοσής τους και θα πρέπει να επικοινωνείτε με το εργαστήριο για να σας ενημερώσει για τις λεπτομέρειες.

2) Τρόπος Πληρωμής

Οι πληρωμές θα γίνονται:
α. Στο κατάστημα: Tαυτόχρονα με την παράδοση των εμπορευμάτων.
β. Με αντικαταβολή: Στον συνεργάτη μας ή στον courier, αλλιώς η παραγγελία δεν θα παραδίδεται. Με τον τρόπο αυτό σας δίνετε η δυνατότητα να ελέγξετε την ποιότητα και την αρτιότητα των προϊόντων μας, προτού προβείτε στην εξόφληση.
γ. Προκαταβολικά κατά ποσοστό 50% : H δε εξόφληση θα γίνεται κατά την παράδοση των προϊόντων) στους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 623/500610-40
IBAN GR8901106230000062350061040
ALPHA BANK: 131-002101-168020
ΙΒΑΝ GR79 0140 1310 1310 0210 1168 020

Στις αναγραφόμενες τιμές διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες της ιστοσελίδας συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α..

3) Προσφορές

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

4) Τρόπος και έξοδα αποστολής

Η παραλαβή – παράδοση των προϊόντων μας μπορεί να γίνει με τους κάτωθι τρόπους:

α. Κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημά μας στην Νέα Σμύρνη, χωρίς έξοδα μεταφοράς. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα σας ενημερώνει μέσω mail για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.
β. Courier ή Μεταφορικό μέσο της εταιρείας μας
Η παράδοση των προϊόντων γίνεται είτε από υπάλληλο της εταιρείας μας, είτε από συνεργαζόμενες εταιρείες μεταφορών, τα έξοδα των οποίων θα έχουν προσυμφωνηθεί.

5) Έκδοση αποδείξεως ή τιμολογίου

Όποιο τρόπο πληρωμής και να επιλέξετε, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης είτε αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου.

6) Ανωτέρω βία

Η εταιρεία δεν ευθύνεται για παράβαση των παρόντων όρων οφειλομένη σε λόγους ανωτέρας βίας, καθώς και για τυχόν καθυστερήσεις που θα προκληθούν από συνθήκες πέρα από τον έλεγχό της, όπως ενδεικτικά ακραία καιρικά φαινόμενα, σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές, καταστάσεις ανάγκης, καταστροφές, απεργίες εντός της Ελληνικής Επικράτειας ή εκτός, πολέμους, τρομοκρατικές ενέργειες, μηχανικές βλάβες και γενικά, οποιοδήποτε περιστατικό δεν επιτρέπει τη σωστή εκτέλεση των παραγγελιών.

 

Ώρες Καταστήματος

Ώρες και ημέρες που είναι ανοιχτό το κατάστημά μας

  • ΔΕΥ - ΚΥΡ: 8:30-22:00

el en

Επικοινωνία

  • Δαρδανελλίων 58 Νέα Σμύρνη, Τ.Κ. 17124
  • Σταθ. 210 9343690Κιν. 697 2439425troullos[@]zacharoplasteio[.]gr
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Scroll to top